Om

Om oss...

 

Inför World Ice Fishing Championship, mormyska VM, 2018 i Kazakstan blev jag kontaktad av Ivo Sööt som är EU sales manager för Volzhanka Estonia. De ville sponsra landslaget med den ryska borren NERO. Som grenansvarig för mormyska inom Sportfiskarna och ansvarig för landslaget tackade jag med tvekan ja till erbjudandet. Volzhanka skickade oss ett var sitt NERO Sport isborr för att prova det på hemmaplan innan VM. Väl i Kazakstan skulle det finnas ett borr till oss var om vi ansåg borret vara tillräckligt bra. Med facit i hand är det ett understatement att vi älskade NEROs borr. Den var stabil, välbalanserad, välbyggd och lättare än konkurrenterna. På plats i Temirtau träffade jag Ivo Sööt och Volzhankas VD Anatoly Kratyuk. Mötet mynnade i att planerna för ISFISKESPECIALISTEN började smidas och i september 2018 såg företaget dagens ljus.


ISFISKESPECIALISTEN håller inget lager av varor. Vi beställer istället ungefär en gång per månad direkt från tillvekaren. För dig som kund innebär det att du kan få vänta på dina varor 2-4 veckor. Fakturan skickat till dig per e-post när varorna skickas från oss till dig. Vi använder oss av PostNord och DHL för att leverera dina varor snabbt och säkert till din brevlåda, ett av PostNords utlämningsställen eller en DHL servicepoint nära dig.


Förutom produkter från Volzhanka säljer ISFISKESPECIALISTEN även mormyskor från Finnex, stövlar från Torvi, balalaikaspön och kapslade pimpelrullar från 3KITA Fishing och MasterSport, nappindikatorer från Micro Bite Palm Rod Indicators samt lite annat diverse från olika tillverkare.

 

Oavsett om du söker ett isborr av högsta kvalitet och bästa prestanda till riktigt bra pris, världens lättaste skrylla, superlätta stövlar som absolut håller dig varm och torr, de bästa tävlingsmormyskorna eller de allra smidigaste och känsligaste nappindikatorerna så har du kommit rätt.

 

Välkommen till ISFISKESPECIALISTEN!

Kontakt