Nyheter

NYHETER inför isfiskesäsongen 2019/2020!


Nu är det dags att börja fundera på den med stormsteg annalkande isfiskesäsongen. För att vara säker på att ha ny isborr, ny skrylla eller annat som man suktat efter tills isarna lägger sig är det dags att snart lägga in sin beställning. Så vänta inte utan surfa in i Butiken och shoppa loss. Skitfiske!ISFISKESPECIALISTEN

NERO Classic

Instegsmodellen i Volzhanka/NEROs sortiment av borrar som finns i 110 mm, 130 mm och 150 mm har nu utökats med storebror 180 mm. Även priset förändras till det bättre för alla kunder. Nästa säsong kommer NERO Classic kosta endast 949 kr. Större efterfrågan på borret i Ryssland har sänkt tillverkningskostnaderna per borr och givetvis skall alla kunder få ta del av detta! Färg: lila.

NERO Mini Telescopic

Den smidiga isborren som går ner i en mellanstor ryggsäck finns redan i 130 mm, 150 mm och 180 mm. Sortimentet utökas med lillebror 110 mm och storebror 200 mm.

Pris: 1299 kr.

NERO borrkrona till Mora Nova

Borrkronan är en helt ny produkt på marknaden och kommer redan till vintern förbättras på en rad punkter.

  • Spiralen kommer förstärkas och bli mer vridstyv.
  • Infästningen till borrspiralen kommer förstärkas med flänsar som skapar ett spår vilket hindrar att kronan vrids och sliter av skruvarna vid hög belastning vid borrningen. Eventuellt kommer då tappen försvinna alternativt kommer den få en smalare diameter som gör monteringen smidigare.
  • Skruvarna kommer ersättas med bultar med låsmuttrar för fastsättning vid borrspiralen.
  • Pris: 499 kr.

NERO för skruvdragare

Volzhanka/NEROs modell för skruvdragare har bytt kopplingsdesign. Istället för en adapter blir det istället en direktkoppling till skruvdragarens chuck. Utöver det finns även en platta som hindrar borret från att försvinna genom hålet om den lossnar från skruvdragaren. De redan befintliga dimensionerna 130 mm, 150 mm och 180 mm kompletteras till vintern 2019 även med lillebror 110 mm borr. Pris: 1099 kr.

NERO Sport, 2019 World Championship drill

NERO Sport är flaggskeppet i Volzhanka/NEROs borrsortiment. Den har tidigare endast funnits i motursrotation för den österuropeiska marknaden men kommer nu tillverkas i medurrotation då den fick ett så positivt mottagande av samtliga nationer vid WIFC i Bulgarien tidigare i år. Priset kommer vara detsamma som för NERO Sport Telescopic, 1649 kr. Även dimensionerna är de samma vilket är 110 mm och 130 mm. Färg: lila.

Borrskär, halvmåneformade

De halvmåneformade borrskären som alltid följer med vid köp av borr finns nu i 110 mm, 130 mm, 150 mm och 180 mm, men kommer i vinter även finnas i 200 mm. Pris: 149 kr.


Samtliga dimensioner av de halvmåneformade borrskären kommer även finnas i rostfritt stål för 199 kr per par.

Borrskär, stegade

NEROs raceskär som utklassar alla andra raceskär på marknaden utökas med dimensionen 150 mm utöver 110 mm, 130 mm och 130M som passar till 130 mm borr men som borrar ett 150 mm hål. Pris: 199 kr.

ICE BOX PELICAN

ISFISKESPECIALISTEN introducerar en helt ny och unik skrylla (ICE BOX PELICAN) framtagen av de bästa isfiskarna i Ryssland. Produkten kommer finnas att köpa till isfiskesäsongen 2019/2020 men man kan förbeställa den redan här och nu!


ICE BOX PELICAN är unik på många sätt, inte bara dess form, dimensioner och vikt utan även med de tillbehör (body kit) som finns. Dessa tillbehör gör det möjligt att skräddarsy sin egen skrylla så som man själv önskar den. Matrialet är polypropylen som är snarlikt frigolig eller foam men mycket starkare samt att den värmer bättre och är fantastiskt lätt.


ICE BOX PELICAN är indelad i två separata fack, det största rymmer 22 liter och det mindre 12 liter. Det mindre facket är där man har sin fångst. Locket till fångstfacket är utformat med en låsmekanism där man fäster sin påse. Det finns även ett lock anpassat för att kunna stänga facket helt, med eller utan påse, som gör att inga lukter slipper ut. På både framsidan och baksidan finns starka magneter för att fästa de tillbehör som finns eller för att fästa sin pirk, mormyska eller sitt spö (om man monterat någon metallbit på spöt).


Bärremmen är tillverkad med extra tät väv vilket gör att krokar har svårt att fastna i den. Remmen är justerbar och kan fästas vid skryllan på längden eller på bredden, vilket man själv anser vara bekvämast. Insidan av remmen är preparerad med en latexsträng som gör att skryllan inte glider omkring på axeln eller på isborret. Som tillbehör finns även en liten extrabox där man kan förvara beten, mäsk, spön, pirkar etc. som man fäster med magneterna på utsidan av skryllan.


Du kan redan här och nu förbeställa ditt exemplar av denna unika isfiskebox. Klicka på länken nedan och fyll i formuläret. Vi kontaktar dig via e-post under september/oktober igen för att säkerställa att du fortfarande vill ha dina beställda varor.


Dimensioner:

ICE BOX PELICAN, Large: längd – 554 mm, bredd - 260 mm, höjd – 420 mm, vikt – ca. 1,5 kg.

ICE BOX PELICAN, Sport: längd – 554 mm, bredd - 260 mm, höjd – 320 mm, vikt – ca. 1,4 kg.

Finns i färgerna blå, grön, gul, rosa, röd, och svart.


Ca. pris: 1649 kr


Video om skryllan.

VOLZHANKA PRO SPORT

Denna lina är en produkt som tillverkas i Japan med den allra senaste teknologin. Linans diameter skiljer mycket lite (+- 0,002 mm) mot den märkning som finns på förpackningen, i förhållande till många populära konkurrenter. Linan är vacuumförpackad i folieförpackning vilket skyddar den mot UV-ljus och förlänger hållbarheten då den inte exponeras för det för nylonlinor skadliga UV-ljuset.


Pris: 65 kr